test medvídka pooh

10. dubna 2006 v 16:21 | ANETA |  testy
Zábava
Tady je test o medvídkovi Pooh .Potřebuješ k němu papír a tužku,odpovědi jsou po skončení testu,nejdřív si napiš odpovědi a zkontroluj
NEPODVÁDĚJ!!!!!
1. Jak se jmenuje spisovatel, který napsal Medvídka Pú?
a)Stephen King
b)Kingsley Amis
c)A. A. Milne

2. Co stále ztrácí Ijáček?
a)hlavu
b)svůj ocásek
c)mašličku na ocásku

3. Kdo je nejlepší přítel Prasátka?
a)Tygr
b)Králíček
c)Medvídek Pú

4. Čím je proslulý Medvídek Pú?
a)umí nejlépe tancovat
b)má stále hlad
c)svým přátelstvím s včelkami

5. Doplňte název "Jaro s ...."?
a)velikým Prasátkem
b)Tygřím příhěhem
c)Klokánkem Rú
6. Co dělá nejraději Tygr?
a)hopsá
b)hraje si
c)chytá ryby

7. Na kterou z následujících potravin nedá Králíček dopustit?
a)květák
b)karamel
c)mrkev

8. Kdo jediný umí číst a psát?
a)Králík
b)Sova
c)Svišť

9. Co hledal Tygr ve filmu Tygrův příběh?
a)Tygří rodinu
b)Tygří zemi
c)Tygří kroniku

10. Jaký je více méně neustálý stav Ijáčka?
a)veselý
b)komický
c)smutný
Odpovědi :1-C , 2-C , 3-A , 4-B , 5-B , 6-A , 7-C , 8-B , 9-A , 10-C
JESTLI JSI MĚL/A O CH-JSI ZNALEC MEDVÍDKA pOOH
2 CH JEŠTĚ SE DOKÁŽEŠ ORIENTOVA
VÍCE NEŽ 2 ZABÍVEJ SE VÍCE MEDVÍDKEM pOOH!!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 www.doplnky-fitness.cz www.doplnky-fitness.cz | Web | 19. ledna 2009 v 18:42 | Reagovat

Hele omlouvám se za reklamu, ale našel jsem docela dost dobrej web: www.doplnky-fitness.cz, najdete tam všechno od doplňků výživy až po profi fitness vybavení takže to určitě zkuste, stačí když kliknete na web a jste tam

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama