životopis

28. dubna 2006 v 20:23 | ANETA |  Lindsay Lohan
Něco o ní....
Jméno: Lindsay Morgan Lohan
Datum narození: 02/07/1986
Místo narození: New York
Barva vlasů: blond
Rodiče: Michael & Dina Lohan (rozvádějí se)
Sourozenci: Alina, Dakota & Michael
První film: The Parent Trap Oblíbená barva: růžová
Oblíbené jídlo: italské, čína, popcorn, čokoláda & zmrzlina
Oblíbený sport: plavání, basketbal & gymnastika Oblíbený zpěvák/zpěvačka: Christina Aguilera, Jennifer Lopez, Destiny's Child, Faith Hill, Whitney Houston & Celine Dion
Oblíbený film: "Pretty Woman", "The Little Mermaid", "All I Wanna Do", "Bring It On" & "Heartbreakers"
Oblíbený hudební styl: R&B
Filmografie
2007 - Dramarama
2006 - Untitled Nick Cannon/Lindsay Lohan Project
2006 - I Dream of Jeannie
2005 - Fashionistas (Vig Morgan)
2005 - Grossip Girl (Blair Waldorf)
2005 - Just My Luck (Ashley)
2005 - Herbie: Fully Loaded (Maggie Peyton)
2004 - Mean Girls (Cady Heron)
2004 - Confessions of a Teenage Drama Queen (Lola Cep)
2003 - Freaky Friday (Annabell Coleman)
1998 - The Parents Trap (Hallie Parker, Annie James)
Diskografie


01 - Confessions of a Broken Heart (Daughter To Father)
02 - Black Hole
03 - A Life For The Day
04 - I Want You To Want Me
05 - My Innocence
06 - A Little More Personal
07 - If It's Alright
08 - If You Were Me
09 - Fastlane
10 - Edge Of Seventeen
11 - Who Loves You
12 - A Beautiful Life (La Bella Vita)




01. First
02. Nobody ´Til You
03. Symptoms Of You
04. Speak
05. Over
06. Something I Never
07. Anything But Me
08. Disconnected
09. To Know Your Name
10. Very Last Moments In Time
11. Rumors
Také můžete Lindsay slyšet na těchto soudtrackách.

Její rodina....
Tak tady Lindsay bydlí....hezký co


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 www.doplnky-fitness.cz www.doplnky-fitness.cz | Web | 19. ledna 2009 v 22:11 | Reagovat

Hele omlouvám se za reklamu, ale našel jsem docela dost dobrej web: www.doplnky-fitness.cz, najdete tam všechno od doplňků výživy až po profi fitness vybavení takže to určitě zkuste, stačí když kliknete na web a jste tam

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama